sobota 18. července 2009

Malá statistika

Konečně jsem se dostal ke statistikám domény. Doposud jsem měl k dispozici pouze částečná čísla z toplistu, který se ale stejně čte lépe než cokoli jiného:) Podle toplistu jsme měli denní návštěvnost kolem čtyři a půl tisíce lidí.

Jenže se mýlil. Podle phnetí statistiky jen doména PotterHarry.net bez všech stránek okolo se pohybuje ve velkém výkyvu 5 - 6000 denně. Což není jako 13 000 za starých dobrý časů (LOL), ani dvaadvacetitisícový rekord z roku 2007, kdy se celá republika sebrala a šlá k nám hledat překlad poslední knihy. Tento rekord je ovšem také z toplistu, takže skutečné číslo bude opět o pár tisíc vyšší.

Není moc času na detailní studování, ale je skoro 5% lidí, kteří tráví na phnetu více než hodinu denně. To číslo bych rád zvedl. Vždy jsme ho měli nejvyšší ze všech stránek, co jsem znal:) A to o stovky procent...

Z podivných důvodů je jednou ze zemí, které k nám chodí nejvíce Senegal. Nejspíš berou na Harry Potterovi kurzy češtiny jako formu hromadné sebevraždy.

Jinak za 17 dní měsíce července lidí zhltli přes půl miliónu stránek, což vychází deset stránek na osobu. Toto číslo je úchvatné vzhledem k tomu, že nemáme chat, ani galerii a fórum skomírá:-/ Lidé phnet tedy opravdu čtou. Bezva!

Žádné komentáře:

Okomentovat