úterý 28. července 2009

O pravidelných akcích phnetu

Fanklub Toma se tedy rozjel a uvidíme, jestli vytvoří základnu, se kteru bude možné něco podniknout.

Jedna z věcí, kterou se zabývám, je pořádání pravidlených akcí. Aby se svět HP setkával i v reálném životě. Bylo by toho hodně, co podniknout - kromě dávno plánovaného předčítání fanfic, na které by chodilo hodně lidí, by se mohly promítat nová videa s herci z youtube a odevšad, informovat o novinkách... Jen mít místo, kde by se dalo sejít a kde by se akce pravidelně pořádaly.

Nejdříve mne napadlo kino, kde bych rozhodně chtěl udělat promítání HP filmů se všemi vynechanými scénami, s reklamami na HP filmy, trailery... Nevím, jestli by se našlo dost šílenců na sérii všech filmů v řadě, ale kdo ví.

Ale na místo, kde by se třeba jen z notebooku projektorem promítli videa s herci a povídalo o tom, co vyvádějí, by byla lepší třeba restaurace. Na čtení fanfic jsme zase uvažovali o knihovně.

Jde vlastně o to, že by to neměla být jen klubová akce, ale místo, kam může kdokoli přijít, přidat se. Přičemž bych se více klonil ke komerčním místům typu multikina a obchodní centra, než veřejným místům typu knihovna - pokud mají fungovat.

... ale uvidíme, zatím jen přemýšlím, možná přeci jen rozjemdeme vlastní IP TV:)

Žádné komentáře:

Okomentovat